Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Για μένα

Ένα από τα χόμπι μου, μάλλον η μανία μου, είναι να μαθαίνω  κάποια πράματα πάνω στην τεχνολογία του διαδικτύου και της πληροφορικής αυτοδίδακτα, ξεκίνησα κάπως αργά το 2001-2002 όταν πρωτοπήρα δικό μου ΗΥ- laptop, η τιμή του ήταν σε δραχμές ακόμα,  σε τιμή αστρονομική, περίπου πάνω από ένα εκατομμύριο, ναι πάνω από ένα εκατομμύριο δραχμές!
Το πήρα με δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω κάποιας τράπεζας, της ΧΙΟΥ που συνεργάζονταν με αυτήν της Μακεδονίας-Θράκης. Δεν υπάρχουν πλέον αυτές οι τράπεζες, οι μοδέρνοι αδίστακτοι καιροί επέβαλαν την απορρόφηση αυτών των τραπεζών από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το απαιτούσε και η είσοδός μας στο ΕΥΡΩ...
Χωρίς να γνωρίζω από τέτοιου είδους οικονομικά, το μόνο που έχω να τονίσω είναι ότι η τιμή αυτού του ΛΑΠΤΟΠ ήταν αστρονομική, λόγω δραχμής. Η είσοδος μας στο ευρώ, τα έκανε, όχι μόνο απλά φθηνά, αλλά και πολύ φθηνά.
Τέτοια ΛΑΠΤΟΠ σαν εκείνο, δεν κυκλοφορούν πλέον, αλλά με έναν παραλληλισμό, μπορεί κανείς να βρει σήμερα και με 200 ευρώ, περίπου με 70.000 δραχμές και όχι με πάνω από ένα εκατομμύριο δραχμές.

Τέλος πάντων, δεν είναι ο σκοπός μου να εκθειάσω τα καλά του ευρώ, γιατί είχε και έχει και κακά που τα ζήσαμε και τα ζούμε ακόμα.

Στο τέλος του 2002, έστησα τον πρώτο δικό μου ιστότοπο, τον: https://www.evanrizo.com/, ο οποίος έπαψε να υπάρχει, από τις 9-9-2019.
Για αυτό μεταφέρθηκα από, περίπου τα μέσα Αυγούστου του 2019 σε αυτό το ιστολόγιο.

Τον πρώτο μου ιστότοπο το έφτιαξα κυρίως για να μαθαίνω τι και πως, με τις ιστοσελίδες,  από τότε έμαθα πάρα πολλά και έστησα πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες, με εντελώς δικά μου πρότυπα ή και με πρότυπα όπου παρενέβαινα εγώ και τα άλλαζα πάρα πολύ, έως και τα έκανα αγνώριστα, πιο λειτουργικά κατά την γνώμη μου.
Ξεκίνησα με τον προσωπικό αυτόν ιστότοπο για να προβάλω το χόμπυ μου, που είναι η φωτογράφιση.
Μαζί με αυτόν, λίγα χρόνια μετά, από τις αρχές του 2009, έστησα και έναν τεράστιο ιστότοπο με τεράστια και πολυποίκιλη ύλη-θεματολογία σχετικά με την πολυχιλιόχρονη Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό, ως διαχρονικότητα. Η διαχρονικότητα τους Ελληνικού πολιτισμού και της Ελληνικής ιστορίας ήταν που ήθελα να τονίσω, εκτός από την διεύρυνση του με την ευκολία που προσφέρει το διαδίκτυο. Αυτό έγινε με κάποια βοήθεια κάποιου φίλου που ζει στην Αθήνα.
Ο ιστότοπος αυτός είναι: https://hellinon.net/ και : http://www.hellinon.net/parallila/
Οι οποίοι δυστυχώς θα πάψουν και αυτοί να υπάρχουν μετά τι 9-9-2019, λόγω έλλειψης δυνατότητας  για συνέχιση ενοικίασης των σέρβερ όπου ήταν ανεβασμένοι.

Δεν θα αναφερθώ στα πολλά άλλα ιστολόγια, γιατί θα γίνω κουραστικός.

Εδώ σε αυτό το ιστολόγιο, θα μεταφέρω φωτογραφίες  και κάποια βίντεο μου, παρουσίαζοντας τα χόμπι μου,  με την ελπίδα αυτό να δίνει κάποια ευχαρίστηση και σε άλλους.
Και στο : https://hellinondiktyo.blogspot.com/ θα συνεχίσω να προωθώ την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό.
Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας, ελπίζω να ξανάρχεστε να βλέπετε τις νέες αναρτήσεις μου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo