ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Αναισθησία στην αναισθητική

Δεν μπορώ να πω ότι ο ευρύτερος χώρος της κοινότητας ΜΑΝΙΑΚΩΝ παρουσιάζει μια ιδιαίτερη αισθητική, μην πω ούτε καν κάποια καλή αισθητική.
Αλλά αυτό εδώ που σας παρουσιάζω, μειώνει ακόμα περισσότερο την όποια αισθητική διαθέτει η κοινότητα αυτή του δήμου Καστοριάς.
Με λύπη αλλά και με θυμό παρουσιάζω αυτές τις εικόνες αυτού του χώρου σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι, έστω και λίγοι που συμπεριφέρονται με τόση αγένεια στον τόπο τους σαν φύση, αλλά και απέναντι στους άλλους συνδημότες.
Μια προηγούμενη μου παρουσίαση - καταγγελία συμπεριφοράς των όποιων πετούν τα σκουπίδια και τα μπάζα τους όπου τους βολέψει.
Οι   καταγγελίες-αναφορές αυτές δεν αφορούν μόνο τους άγνωστους κατοίκους που το κάνουν, αλλά και τον δήμο και κοινότητα σαν διοίκηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo