Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

We are the Maniacs - Είμαστε οι ΜΑΝΙΑΚΟΙ

Με είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνω στο να δείχνω μόνο τις όμορφες γωνιές και πλευρές του τόπου μου.
Το θεωρώ αναισθησία να παραβλέπονται τέτοιου είδους εικόνες και καταστάσεις, αναισθησία με αρκετή δόση επιδειξιομανίας όταν δείχνουμε ΜΟΝΟ τι όποιες ομορφιές και σκέτης  αναισθησίας σε όσους δεν τους καίγεται καρφί για τέτοιες καταστάσεις.

Αυτά που δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες είναι λίγα μέτρα μακρυά από την δημοτική κοινότητα ΜΑΝΙΑΚΩΝ, του δήμου Καστοριάς στις όχθες ενός ποταμού-παραποτάμου του Αλιάκμονα.

Υποθέτω ότι τέτοια εντελώς απολίτιστη συμπεριφορά έχει ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας, αλλά αυτό το μικρό κομμάτι ντροπιάζει και χαρακτηρίζει όλη την τοπική κοινωνία. Απέχουμε πολύ ακόμα από το να χαρακτηριστούμε πολιτισμένη κοινωνία, ντροπή και αίσχος μας.
Αν είχα χρόνο να γυρίζω στις όχθες των ποταμών θα είχα υλικό δεκάδων και εκατοντάδων τέτοιων φωτογραφιών ντροπής και αίσχους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo