Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Στο Μαυροχώρι Καστοριάς, στο νησί των κορμοράνων

Το Μαυροχώρι είναι ένα από τα παραλίμνια χωριά της Καστοριάς, το οποίο διαθέτει και αρκετούς ψαράδες που έχουν καλομάθει τους πελεκάνους και τους έχουν ξεθαρρέψει, έτσι έκαναν και σε μας τους ερασιτέχνες φωτογράφους πιο εύκολη την φωτογράφιση των πελεκάνων, αφού μπορούμε να τους πλησιάσουμε αρκετά.
Σε άλλη ανάρτηση θα έχω φωτογραφίες όπου οι ψαράδες τους πετάνε ψάρια και αυτοί μάχονται ποιός να προλάβει να αρπάξει και να χάψει με την μια το ψάρι.
Ο περίπατος αυτός ήταν πολύ σύντομος και λίγο πιο πέρα από το λιμανάκι είδα την πεταλούδα να χαίρεται βιαστικά τα εναπομείναντα λουλούδια, καθώς η μέρα της φωτογράφισης ήταν μέρα Νοεμβρίου του 2018.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo