Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Καλοκαιρινές λήψεις εντόμων.

Για τέτοιου είδους λήψεις όπου οι λεπτομέρειες είναι πολλές και επιβάλλεται να βγαίνουν στην φωτογραφία με απόλυτη καθαρότητα, χρειάζεται ο κατάλληλος εξοπλισμός, κυρίως ακριβός και πολύ φωτεινός macro φακός και για το ότι αυτά τα έντομα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πλησιάσεις κοντά και να τα τραβήξεις με τρίποδα, ο φακός πρέπει να είναι ειδικά κατάλληλος, θα έλεγα και για λήψεις από κάποια απόσταση που να μην τρόμαζε αυτά τα έντομα.

Συνεχίζοντας το χόμπι μου με τον φακό που είχε η μηχανή πάνω της όταν την αγόρασα και με πολύ μεγάλη υπομονή έβγαλα μερικά αρκετά καλά αποτελέσματα. Σίγουρα ο φακός αυτός δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους λήψεις, αλλά η πρόκληση αυτών των μικρών όντων με στην χρωματική λεπτομέρεια και όχι μόνο με την χρωματική είναι μεγάλη.

Μερικές είναι δουλεμένες έτσι ώστε να δείχνουν ότι εισβάλουν μέσα στο κάδρο και δίνουν μία 3διάστατη εντύπωση

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού μου είναι:
NIKON D3200
ΦΑΚΟΣ: 18.0-55.0 mm f/3.5-5.6[left_sidebar]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo