Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Φθινοπωρινή πολυχρωμία

Νοέμβριος και πάλι, του 2008.

Είναι σαν να έχω κολλήσει με αυτόν τον μήνα, σαν να με έχει μαγέψει με την πολυχρωμία, και σχεδόν το έχω καθιερώσει να κάνω έναν περίπατο στον γύρω της λίμνη της Καστοριάς.
Ο μήνας αυτός σε μας, κανονικά και σχεδόν πάντα ήταν βροχερός και με ομίχλη, ειδικά η ομίχλη με την φθινοπωρινή πολυχρωμία με προκαλούσε πολύ για φωτογράφιση.
Δυστυχώς τα τελευταία πολλά χρόνια και σε μας, αυτός ο βαρύς φθινοπωρινός μήνας μας επισκέπτεται ξηρός χωρίς βροχές και την ανάλογη μαγευτική ατμόσφαιρα.

Θυμάμαι μήνες Νοεμβρίου με τα φύλα ακόμα πάνω στα πλατάνια και με αυτά τα έντονα φθινοπωρινά χρώματα, να έχει αρκετές φορές και χιόνια.

Φανταστείτε αυτές τις φωτογραφίες και με λίγα χιόνια σε κλαδιά και έδαφος.

[left_sidebar]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo