Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2015 στην Κουμπελίδικη Καστοριάς

Στις 29 Αυγούστου 2015, για άλλη μια φορά απολαύσαμε μια υπέροχη πανσέληνο βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της Κουμπελίδικης της Καστοριάς που σε συνεργασία της 16ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτωνμε την δήμο Καστοριάς διοργάνωσαν μια πανέμορφη συναυλία-πανσέληνο βραδιά με τους: Μαρία Θωίδου και τους Drasta, Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο, Αγαμέμνονα Μάρδα στο κοντραμπάσο, Νίκο Ψοφογιώργο στα τύμπανα, James Wylie στο σαξόφωνο και την Έλσα Μουρατίδου που τραγούδησαν και έπαιξαν τραγούδια από έντεχνο μέχρι τζαζ, μουσικές από την ανατολή ως τη δύση, δημιούργησαν μια υπέροχη ονειρική ατμόσφαιρα που μας ταξίδεψε και με αρκετή δόση φιλοσοφίας. Μετά τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και δύο βίντεο με τραγούδια του συγκροτήματος που τράβηξα ανάμεσα στην φωτογράφιση.
Εδώ μπορείτε να δείτε από την  εκδήλωση της προηγούμενης χρονιάς:  εικόνες και βίντεοΚαι τέλος ακολουθούν τα 2 βίντεο από την συναυλία.
[full_width]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo