Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Για μια ακόμα φορά στο κυνήγι

Μια μέρα μετά από δυνατή καλοκαιρινή βροχή νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση στην καρδιά του καλοκαιριού να κάνει κάποιος περίπατο στην φύση. Εκτός από τις οπτικές και ακουστικές ομορφιές που έχει να απολαύσει είναι τα μεθυστικά αρώματα που αναδύονται, κατά διαστήματα και για λίγο αυτά τα αρώματα είναι τόσο δυνατά και μαστουριάρικα που μαζί με την μουσική της φύσης κάνει τον περίπατο ταξίδι πολύ πιο πέρα κι΄απερίγραπτο.
Δυστυχώς η μετάδοση των αρωμάτων αυτών δεν μπορώ να σας την μεταδώσω, θα αρκεστώ σ΄ένα μικρό οπτικό δείγμα και ένα μικρότερο ακουστικό που συνοδεύει την παρουσίαση των εικόνων.
Περισσότερες όμοιες φωτογραφίες έχω εδώ


[full_width]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo