Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

Πλησίον και ωραία

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες το κοντινό έχει την χάρη του και την ομορφιά του, κάποιες φορές όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά μέχρις ενός σημείου βέβαια μην γίνω και κολλητάρι των ζωυφίων :)
Τα γαϊδουράγκαθα, αυτά τα "αφιλόξενα" για μας αλλά πολύ φιλόξενα για τα διάφορα έντομα πιθανόν λόγω μεγέθους του άνθους τους μαζεύουν τα περισσότερα  έντομα, από μέλισσες μέχρι και άλλα που δεν γνωρίζω. Αφιλόξενα γιατί έχουν σχεδόν παντού αγκάθια εκτός στα άνθη. Όποιος τολμάει ας χαρίσει γαϊδουράγκαθο :) ...Θυμήθηκα παλιά που   για πλάκα χάρισα ένα σε μια που φλέρταρα,  αφού το έκοψα με γάντια και ψαλίδι.  Βέβαια το φλερτ ήταν πλήρη αποτυχία, μπορεί και να έφταιγε το...καημένο το γαϊδουράγκαθο  :)

Για όποιον θέλει να δει περισσότερες κοντινές λήψεις μου μπορεί να το κάνει εδώ, μερικές παρουσιάσεις τις έβαλα και κελαηδήματα πουλιών.


[full_width]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo