Σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και διεθνείς νόμους, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον Ευάγγελο Ριζόπουλο και δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών και άλλου υλικού χωρίς την άδεια του. Ισχύει για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς λόγους. Όποιος επιθυμεί την χρήση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών ας επικοινωνήσει από την ΑΡΧΙΚΗ πατώντας το κουμπί επικοινωνία. Ή στο evanrizomeister ΠΑΠΑΚΙ gmail.com
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη σας

ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ 2016

Αν συνεχίσω έτσι θα με πείτε ότι είμαι ραγκουτσαροφωτογράφος λόγω του ότι το έχω ξανακάνει κανα 2 φορές ακόμα.

Πριν με πείτε ραγκουτσαροφωτογράφο θα σας πω ότι το έκανα κυρίως ευκαιριακά όπως αυτήν εδώ την φορά που βρέθηκα στην πόλη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξανακάνω με ευχαρίστηση.  :)

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες γύρω από την αφετηρία της παρέλασης των καρναβαλιστών - μπουλουκιών όπως λένε τις συμμετέχουσες παρέες.
Προς το τέλος της παρουσίασης δίνω περισσότερη έμφαση στην εξαιρετική όπως κάθε χρόνο θεατρική παρουσίαση με πολιτική σάτιρα του δάσκαλου και ευεργέτη θα τον χαρακτήριζα από το Μαυροχώρι κ. Δημήτρη Παναγιωτίδη, βρίσκω ότι αν δεν είναι  ο μόνος, είναι σίγουρα από τους ελάχιστους που κινούνται σε πραγματικό πνεύμα καρναβαλιού. Ο χαρακτηρισμός μου και ως ευεργέτη βγαίνει από την ολοκληρωτικά δικιά του μαζί με την γυναίκα του δημιουργία του Μουσείου αλλά και των εκθεμάτων κέρινων ομοιωμάτων που μπορείτε να δείτε εδώ την περιγραφή του και φωτογραφίες των εκθεμάτωνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Pages

Back to Top

Κατασκευασθέν από EvanRizo